Filters
Preferences
Zoek

Spiering kotelet

€11,48 per kg

Het vlees bevat laagjes vet tussen de spierbundels. Hierdoor is het vlees zeer mals en geschikt om zowel te bakken, braden, stoven als roosteren.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Kippengyros

Kippengyros

€15,00 per kg €15,00 per kg

Versneden en gekruid kippenvlees.

Afbeelding van Boerekop

Boerekop

€22,55 per kg €22,55 per kg

Boerenkop (ook bekend als preskop, hoofdvlees, frut,...) is een eenvoudig recept op basis van het vlees van varkenskoppen, gekookt met groenten, tijm en laurier. Ook de kruiden zijn beperkt tot peper, zout en muskaatnoot. Naast de grijze kleur, staan de grove en vaste structuur garant voor een eerlijk product.

Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€15,80 per kg €15,80 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Kippengehakt

Kippengehakt

€13,75 per kg €13,75 per kg

Gehakt bereid met 100% kippenvlees.

Afbeelding van Gebraden rosbief

Gebraden rosbief

€42,35 per kg €42,35 per kg

Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. De slager levert de rosbief panklaar af, dus zonder zeen, vlies of vet. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is.